Skip to main content Skip to search

Home NL

POOLSE CULTURELE EN SOCIALE EVENEMENTEN IN NEDERLAND

Spotkanie autorskie z Olgą Mecking „NIKSEN”

Forum Polskich Szkół w Holandii zaprasza na spotkanie autorskie z Olgą Mecking autorką książek, dziennikarką, tłumaczką. Olga jest Polką, mieszka w Holandii.

Wierszowisko

Kolejne miało odbyć się już wiosną w Malden, więc organizatorzy zdecydowali, że trzeba je zorganizować w kolejnym roku szkolnym. Rok 2020 również zapisze się w historii.

Polska Agenda biedt u de mogelijkheid om informatie over culturele en sociale evenementen in Nederland, die georganiseerd worden door of met de deelname van Poolse staatsburgers, te publiceren.

Polska Agenda is een gids over culturele en sociale evenementen in Nederland die georganiseerd worden door of met de deelname van Poolse staatsburgers.
Hierin kunt u aankondigingen vinden over concerten, theater- en cabaretvoorstellingen, tentoonstellingen van Poolse kunstenaars of films met Poolse artiesten, evenals andere evenementen en bijeenkomsten gewijd aan Polen en Poolse burgers.

Polska Agenda is een openbaar en kosteloos middel, dat wordt beheerd door de Ambassade van de Republiek Polen te Den Haag.
Iedereen kan een evenement inbrengen, dat belangrijk en interessant wordt gevonden en dat tevens gericht is op het versterken van onze identiteit, het promoten van Poolse kunstenaars en makers, het verbeteren van de activiteiten van Poolse mensen in het openbare leven in Nederland, of het integreren van Poolse burgers.

Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de Polska Agenda.

EVENEMENT AANMELDEN

Polska Agenda biedt u de mogelijkheid om informatie over culturele en sociale evenementen in Nederland, die georganiseerd worden door of met de deelname van Poolse staatsburgers, te publiceren.

Om een evenement te melden, stuurt u ons een e-mail naar: polska-agenda@msz.gov.pl met als onderwerp de titel van het evenement.

  • In de inhoud geeft u aan:
  • datum/tijd van het evenement
  • plaats (exact adres)
  • de website van de organisator
  • of entree gratis is of tegen betaling
  • voeg een foto of een  promotionele reclame bij

Polska agenda is een tweetalig middel om Poolse en Nederlandse geïnteresseerden te benaderen.

We nodigen u uit om uw kennisgeving in twee talen voor te bereiden.

Polska Agenda wordt beheerd door de ambassade van de Republiek Polen te Den Haag.

De ambassade behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden, publicatie te weigeren, als ze niet het juiste beeld van Polen in Nederland creëren, of als grap bedoeld zijn.